Brněnská laťka Olympia žactva
Pořadatel
Technicky zajišťuje atletický klub/oddíl BYAC BrnoDatum
23.06.2022Místo
Brno - Olympia (U Dálnice 777, 664 42 Modřice)Vedoucí činovníci
Ředitel závodu | Ctibor Nezdařil | 602728035 | cibasport@cibasport.cz |
Hlavní rozhodčí | Ing. Jindřich Šálek | ||
Technický ředitel | Jan Unger | ||
Vedoucí ceremoniálu | Alena Nezdařilová | ||
Výsledky zpracoval | Ctibor Nezdařil | 602728035 | cibasport@cibasport.cz |
Startují
Soutěže
Žáci | výška |
Ml. žáci | výška |
Ml. žákyně | výška |
Žákyně | výška |
Technická ustanovení
Základní výšky a zvyšování ve výšce určí ředitel závodu podle výkonnosti.
Soutěží se podle pravidel atletiky, pokud jinak neupravuje soutěžní řád a pořadatel závodu.
Měřící zařízení
Použití certifikovaných zařízení pro měření:Cílová kamera | NE |
Větroměr běhy | NE |
Větroměr skok daleký, trojskok | NE |
Závodní kancelář
Závodní kancelář je otevřena u sektoru skoku vysokého od 7.45 hodin na parkovišti Olympia Brno
Startovné
Všichni startují bez startovného.
Přihlášky
Podávají oddíly na webové stránce ČAS (http://www.atletika.cz), a to od 1.6.2022 do 18.6.2022
Rozcvičování
Rozcvičování před vlastní soutěží je povoleno pouze mimo závodní plochu výškařského sektoru.
Šatny
Šatny jsou k dispozici ve stanech, které slouží pouze k převlečení. Za odložené věci pořadatel neodpovídá. Doporučujeme přijít již ve sportovním.
Výsledky
Výsledky jednotlivých soutěží budou průběžně vyvěšovány na informační tabuli. Oficiální výsledky budou zveřejněny na webové stránce Českého atletického svazu www.atletika.cz.
Zdravotní služba
Časový pořad
čtvrtek, 23.6.2022
Čas | Disciplíny |
---|---|
00:00 | |
08:30 | výška Žcm Finále |
09:30 | výška Žci Finále |
10:45 | výška Žkm Finále |
11:45 | výška Žky Finále |
13:00 | zápis do knihy rekordů, kolikrát se překoná výška 125cm za 30minut |
Stravování
Je možné v nákupním centru Olympia
Další informace
Vítězové na prvních třech místech jednotlivých kategorií obdrží věcné ceny. V přeboru Jihomoravského kraje zákldních škol obdrží vítězné školy poháry.
